Beeldende kunst of andere kunstwerken verbronzen

Beeldende kunst, tuinbeelden bijvoorbeeld van massief metaal zijn erg kostbaar in aanschaf en daardoor niet voor iedereen aantrekkelijk om aan te schaffen. Nu kunt u bij ons elk soort materiaal wat tot een beeld of kunstwerk is gemaakt laten metaliseren door het metaal spuiten. Voorbeeld van een bronzen beeld is dat een beeld van massief brons al gauw richting een paar duizend euro kan gaan. Met verometal kan een zelfde soort beeld van bijvoorbeeld polyester voor 1/3e van de prijs voorzien worden van een echt laagje brons. Zo ziet het beeld er precies hetzelfde uit, alleen veel goedkoper.

De metalen die wij beschikbaar hebben om op uw kunstwerk te spuiten zijn: Brons, Messing, Koper, Gunsmoke, Aluminium, Tin, Rvs en goud. Zoals vaak gebeurt in beeldende kunst, kunnen wij ook dit patineren met de verschillende patina's.

Verschillende voorbeelden waar dit erg interessant voor kan zijn: 
  1.  Huisdieren gemaakt van gips, polyester of ander materiaal.
  2.  Kunstwerken voor openbare gelegenheden.
  3.  Logo's of symbolen van bedrijven, verenigingen of winkeliers. Bv. Groot logo aan de buitengevel. 
Doordat de basis gebruikt wordt van een veel goedkoper materiaal is het uiteindelijke gemetaliseerde beeld of kunstwerk veel voordeliger in aanschaf. De uitstraling en het oppervlakte gevoel is precies hetzelfde als dat van de massieve kunst.

Het gewicht kan hierdoor ook aanzienlijk lichter worden en dit brengt veel vrijheid met zich mee, waar het uiteindelijk geplaatst wordt.

 

Contactgegevens

The Metalizers

Industriestraat 27B
7891 GV Klazienaveen

Telefoon: 0591-769092
Rob Bos: 06-20033876
E- mail: info@metalizers.nl
Privacy Verklaring

Openingstijden

Ma t/m vr 08.30 - 16.30 uur